Головна > Мистецтво привабливості > Дієти та схуднення > Топ-25 дієтичних продуктів для збалансованої низькокалорійної дієти

Топ-25 дієтичних продуктів для збалансованої низькокалорійної дієти

Топ-25 дієтичних продуктів для збалансованої низькокалорійної дієтиНизькокалорійна дієта вимагає наявності тільки якісних продуктів, що містять мінімум калорій і максимум корисних речовин (для забезпечення організму всім необхідним).
Отже, топ-25 дієтичних продуктів для збалансованої низькокалорійної дієти:

1. Спаржа.

Гарнір з 4-х відварених стручків спаржі складає всього 53 ккал.

2. Гречана локшина.

У 100% гречаній локшині міститься набагато більше корисних волокон, ніж у будь-якій іншій.

3. Гриби.

Поживний і низькокалорійний продукт, здатний замінити м’ясо.

4. Гарбуз.

Він багатий каротиноїдами і містить мінімальну кількість калорій.

5. Чорнослив.

Прекрасний засіб для поліпшення травлення, що насичує наш організм нерозчинними волокнами.

6. Морська сіль.

Прекрасна альтернатива звичайній кухонній солі, що насичує організм корисними мікроелементами.

7. Тофу.

Джерело рослинних протеїнів і фітоестрогенів, необхідних жіночому організму.

8. Томати.

Зрілі помідори володіють не тільки відмінним смаком, але і є унікальним джерелом антиоксиданту лікопену.

9. Табаско.

Цей соус (без барвників та смакових ароматизаторів) містить мінімум калорій. Він посилює метаболічні процеси.

10. Яйця.

Володіють купою переваг, серед яких:

– Унікальна живильна цінність;
– Цінова доступність;
– Швидкість і простота приготування.

11. Курка.

Натуральне куряче м’ясо, яке не напхане антибіотиками та різними хімікатами, є відмінним дієтичним продуктом, придатним для щоденного вживання.

12. Брокколі.

Містить фермент, який максимізує дію всіх живильних речовин, що потрапили в організм разом з їжею.

13. Квасоля.

Джерело корисних вуглеводів.

14. Банани.

Енерговмісний продукт, відмінно втамовує голод і насичує калієм.

15. Авокадо.

Містить моно жири, які не відкладаються в організмі, а тільки активізують обмінні процеси.

16. Ягоди.

Кращий варіант низькокалорійного і поживного десерту.

17. Яблука.

Неймовірно корисний і низькокалорійний продукт (45 ккал на 100 грам) продукт.

18. Яблучний оцет.

Використовується для приготування низькокалорійної заправки до салатів. Натуральний яблучний оцет сприяє зростанню корисних бактерій в нашому кишечнику.

19. Риба.

Щоб мати міцне здоров’я, їжте більше рибних страв, які відмінно насичують і мають менше калорій, ніж м’ясні.

20. Імбир.

Цей продукт підсилює смак приготованої їжі, посилюючи метаболізм і покращуючи травні процеси.

21. Часник.

Ароматичний підсилювач страв, що володіє масою корисних властивостей.

22. Лимон.

Звільняє організм від токсинів, стимулює роботу печінки.

23. Горіхи.

Насичують організм більш ніж 28 поживними речовинами. Для дієтичного раціону достатньо 30 грам будь-яких горіхів.

24. Оливкова олія.

Джерело підходящих (здорових) жирів, регулюючих обмін речовин і рівень холестерину.

25. Натуральний йогурт-пробіотик.

Однією з причин зайвої ваги є погане травлення. Йогурт-пробіотик відмінно справляється з цією проблемою, регулюючи і нормалізуючи вагу нашого тіла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *