Головна > Кулінарні рецепти > Курка в пікантному соусі

Курка в пікантному соусі

Курка в пікантному соусіНа приготування цієї смачної страви у вас піде 1:00.
На 4 порції вам знадобиться:
– 1 курка (1,5 кг)
– 250 г цибулі
– 4 зубчики часнику
– 5 ст. ложок рослинного масла
– 300 г замороженого зеленого горошку
– 1 банка консервованих томатів
– 1 гілочка м’яти
– сіль
– перець
– каррі

Спочатку необхідно вимити курку під холодною водою, обсушити і нарізати на 8 частин. Цибулю і листочки м’яти дрібно порубати, а часник пропустити через прес. Сильно обсмажити курку на рослинній олії, посолити, поперчити. Потім перекласти в інший посуд. У сковорідку, де смажили птицю, на слабкому вогніпідтушити 3 хв цибулю і часник. Посипати каррі. Після, додати консервовані помідори разом з соком. Потім додайте шматочки курки і м’яту. Все тушкувати під кришкою на середньому вогні. Через 30 хв додайте горошок. Ще 15 хв і страва готова!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *