Головна > Поради > Хлібці: користь і шкода

Хлібці: користь і шкода

hlibciУ супермаркетах і магазинах з’явився абсолютно новий продукт – хлібці. Це натуральний, екологічно безпечний, дієтичний продукт. Їх можна назвати альтернативою звичайному хлібу. «Хлібці: користь чи шкода?» – Такі заголовки можна зустріти в інтернеті на форумах, адже люди хочуть знати, чи дійсно вони так корисні.

Хлібці: користь і шкода, на думку дієтологів

Якщо вірити дієтологам, то вони стверджують, що хлібці не приносять шкоди. Продукт абсолютно безпечний.

Якщо розглядати тему: «Хлібці: користь і шкода», то першим ділом треба подивитися на склад даного диво продукту. У порівнянні зі звичайним хлібом, в хлібцях набагато більше мінералів і вітамінів. Хлібці виготовляють з борошна низького гатунку. Саме в мало обробленому борошні містяться всі необхідні речовини для повноцінного обміну речовин. Крім цього в хлібці додають харчові добавки. Це можуть бути висівки пшениці, морська капуста, бета-каротин. Головне достоїнство хлібців – вони не містять дріжджів. Їх можуть використовувати в їжу навіть люди, яких мучить печія через наявність у хлібі дріжджів. Аналізуючи хлібці, їх користь і шкоду для організму людини, можна вже поставити їм плюс за якісний склад і технологію виробництва.

Хлібці: користь і шкода при захворюваннях

Хлібці корисні для людей, які бажають схуднути, так як цей продукт не калорійний. Сучасній людині він особливо необхідний. У хлібцях є клітковина, дефіцит якої може бути причиною багатьох захворювань. Наприклад, розвинеться ризик захворіти на цукровий діабет, атеросклероз, жовчекам’яну хворобу нирок. Все це причина неправильної роботи шлунково-кишкового тракту. Тим більше клітковина сприяє очищенню організму від токсинів.

Хлібці: користь і шкода для дітей

Хлібці – багате джерело рослинних жирів, мінералів, вітамінів, вуглеводів, які необхідні зростаючому організму. Крім цього, в хлібці Не додають шкідливі консерванти, ароматизатори, хімічні добавки, розпушувачі, які можуть негативно вплинути на здоров’я дитини.

Вживаючи в їжу хлібці, знайте, що користь і шкода від них залежить від виробника. Якщо виробник не піклуватиметься про якість свого продукту, то може додавати туди консерванти і порушувати технологію виробництва. У цьому випадку уважно дивіться на упаковку і склад хлібців.

Хлібці: користь і шкода для лікування захворювань

Вживаючи хлібці в їжу багато хто думає, що це панацея від усіх хвороб. Забудьте про це. Вони можуть поліпшити стан вашого організму, але вилікувати від хвороби не в змозі. Не вживайте надмірну кількість хлібців, тому що користі від цього не буде ніякої. Будьте здорові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *