Головна > Мистецтво привабливості > Корисні поради > Вівсянка та ячмінь для хорошого самопочуття

Вівсянка та ячмінь для хорошого самопочуття

Вівсянка та ячмінь для хорошого самопочуттяЯкщо ви хочете мати високий імунітет і хороше здоров’я, то необхідно вживати ячмінь і овес. З цих злакових готують каші, а також їх додають в різні інші блюда і навіть салати.

Споживання продуктів з цільного зерна знижує ризик серцевих нападів і високого кров’яного тиску.
Застосування цілісного зерна кожен день може запобігти хвороби серця, інсульту, діабету типу 2 і деякі види раку.
Вівсянка і ячмінь містять дивовижне поєднання вуглеводів, білків і інших ключових поживних речовин.
Вуглеводи дають нам енергію, але прості вуглеводи, такі як містяться в рисі, картоплі швидко всмоктуються в організмі, викликаючи тим самим раптовий сплеск глюкози в крові.

А ось цільнозернові вуглеводи поглинаються в організмі повільно, і це не має негативних наслідків для здоров’я.
Зерна вівса і ячменю містять бета-глюкан, тип волокна з антимікробними та антиоксидантними властивостями, більш сильними, ніж ехінацея.

Вівсянка

Дослідження вівса показали, що він здатний знизити рівень цукру в крові і холестерину. Овес містить багато білка, кальцію, клітковини і вітаміну Е.
Вівсянка дає організму відчуття насичення і може допомогти у втраті ваги. Цілющі властивості вівсянки допомагають підвищити захисні функції організму до різних інфекцій.
Вона містить багато мікроелементів необхідних для нашого організму, таких як калій, мідь, фосфор, фтор, залізо, цинк та інші.
Завдяки своєму складу, вівсянка допомагає позбутися від токсинів, нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту, знижує ризик раку шлунка.
А також вона зміцнює імунну систему, нормалізує центральну нервову систему і зменшує ризик серцево-судинних захворювань.

Ячмінь

Ячмінь займає провідне місце серед злаків. Він містить повний склад вітамінів, мінералів, поживних і біологічно активних речовин необхідних для здоров’я.
Його можна додавати в суп або тушковане м’ясо, а також варити каші. Він є джерелом клітковини, селену, фосфору, міді та марганцю.
Ячмінь сприяє нормалізації речовин в організмі, виводить токсини, використовується для лікування алергії, діабету, хвороб печінки, нирок.
А також його застосовують при захворюваннях жовчного міхура, сечовивідних шляхів, травної системи, серцево-судинної та ендокринної системи.
Ячмінь зміцнює щитовидну і імунну системи. Його вживання робить кістки організму міцніше.

І так, для нашого організму дуже важливим є вживання ячменю і вівсянки. Їжте більше цільнозернових продуктів і будете мати завжди хороше здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *